«Αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων στα κρίσιμα θέματα που βιώνει η χώρα και έλλειψη ενημέρωσης, παρά τη συνετή αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά διάλογο και συνεννόηση, χαρακτηρίζουν την κυβερνητική στάση και λογική»

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρ. Αλεξιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

 «Η συμφωνία οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο που ακόμη αναζητείται, το αίτημα για συμβούλιο αρχηγών που δεν απαντήθηκε ποτέ, αλλά και η πληροφόρηση μέσω τρίτης χώρας για μυστικές συναντήσεις με την Τουρκία την ώρα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, της μέγιστης εθνικής ήττας που υπέστη η χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη συναινούν στα παραπάνω. Η λογική της κυβέρνησης συμπυκνώνεται στο «κάποτε θα γίνει κάτι», σημείωσε.

«Τα αποτελέσματα δε της χρηματοδότησης της λίστας Πέτσα, φάνηκαν στην κάλυψη του θλιβερού απολογισμού της καταστροφής στην Εύβοια, όπου αυτή τη φορά έφταιγε «ο κακός μας ο καιρός», ενώ την προηγούμενη στη Μάνδρα και στο Μάτι, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Περιφέρεια, για την οποία δεν ακούστηκε ούτε το όνομα του νυν Περιφερειάρχη, αλλά ούτε του προκατόχου του», κατήγγειλε ο Τρ. Αλεξιάδης.

Η καταγγελία βέβαια περί κατευθυνόμενης πληροφόρησης προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας που προσπάθησε αμέσως να τον διακόψει.

 Πράγμα που συνέβη και στη συνέχεια όταν ο παριστάμενος βουλευτής της ΝΔ προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, συνέχισε την κυβερνητική προπαγάνδα περί του ύψους της βροχής και λανθασμένων πληροφοριών της μετεωρολογικής υπηρεσίας, παρ΄ όλες τις επίσημες ανακοινώσεις της Ε.Μ.Υ. και τις αναρτήσεις των αρμόδιων μετεωρολόγων που τους διαψεύδουν.