Θολά τα μηνύματα που εκπέμπει η κυβέρνηση. Επικοινωνιακά τερτίπια με πρωθυπουργικά διαγγέλματα από χώρους διακοπών, τακτικισμοί με την παραβίαση κυρίαρχων δικαιωμάτων μας, παρασκηνιακές κινήσεις με τη διεξαγωγή μυστικών συνομιλιών την ώρα που ο Ερντογάν αμφισβητούσε τη συνθήκη της Λωζάνης και μετέτρεπε την Αγία Σοφία σε τζαμί, έλλειψη διαλόγου με την αντιπολίτευση για τη συγκρότηση εθνικού μετώπου και απουσία ενημέρωσης ακόμα και για το πλήρες κείμενο της συμφωνίας για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, συνθέτουν τη βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέροντα τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δήλωσε ο Τρ. Αλεξιάδης σε συνέντευξή του στο MEGA.

Ο βουλευτής κάλεσε παράλληλα τον πρωθυπουργό να σταματήσει να κρύβεται πίσω από αρμοδιότητες υπουργών του και από νομικά τεχνάσματα για τα περιβαλλοντικά θέματα που αντιμετωπίζει η Δραπετσώνα.

Χαρακτήρισε αδιανόητη την απόφαση να επιτρέπεται η απόρριψη χημικών αποβλήτων απευθείας στη θάλασσα, ζήτησε άμεσες λύσεις και υπενθύμισε τη διαχρονική δυναμική των κινητοποιήσεων των κατοίκων της Β’ Πειραιά .