«Ο πολίτης πρέπει να συγκρίνει την διακυβέρνηση 2015 -2019, με την διακυβέρνηση 2019-2023. Να συγκρίνει τι έγινε στο θέμα των υποκλοπών, να συγκρίνει τι έγινε στα θέματα Υγείας και Παιδείας. Να συγκρίνει τις τιμές της βενζίνης στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Να συγκρίνει ποιος προστάτευσε την πρώτη κατοικία και ποιος όχι». Αυτά είπε στον Επικοινωνία FM ο Τρύφων Αλεξιάδης, τονίζοντας πως σε όλες αυτές τις συγκρίσεις, ευνοημένος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε πως πολλά ΜΜΕ «υμνολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ την κυβέρνηση» και υπενθύμισε πως κανένας δημοσκόπος δεν του έχει απαντήσει γιατί έπεσαν τόσο έξω προηγούμενες δημοσκοπήσεις. «Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι θα ιδρώσουν αρκετά οι δημοσκόποι, ειδικά αυτοί, οι οποίοι δεν εμφανίζουν την πραγματικότητα, αλλά αυτό που τους παραγγέλνει η κυβέρνηση. Και την επόμενη μέρα των εκλογών, θα πρέπει να κληθούν να αποδείξουν αν έκαναν λάθος μέτρηση ή αν ευθύνεται κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες όσους από τη ΝΔ διασπείρουν fake news για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Έδειξε ο κ. Σκέρτσος ένα χαρτί που υποτίθεται ότι ήταν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και δεν είχε ούτε υπογραφή, ούτε σφραγίδα, ούτε λογότυπο υπηρεσίας…»

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην εξαγγελία – κοροϊδία της έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ, αν κάποιος ασφαλίσει το σπίτι του, τονίζοντας πως «ευνοεί μεγάλες και πολύ μεγάλες περιουσίες, αυτούς που έχουν μεγάλες φορολογικές υποχρεώσεις και τις ασφαλιστικές εταιρείες».

Aκούστε αναλυτικά τη συνέντευξη: