Την άποψη πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μεγαλώσει τη διαφορά του από τη ΝΔ στη Β’ Πειραιά και θα ξεπεράσει το 40% στις ερχόμενες εκλογές εξέφρασε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης στην εκπομπή One Τalk και τον Τάκη Χατζή.

Ο αν. Τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά σχολίασε τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας: «Θα δούμε τη βραδιά των εκλογών, αν όλα αυτά που βλέπουμε είναι αλήθεια ή όχι. Η εκτίμηση μου είναι ότι οι δημοσκοπήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Υπάρχει μέρος της νεολαίας που δεν ανιχνεύεται. Πιστεύω ότι οι δημοσκόποι θα πέσουν έξω…»

Στη συνέχεια μίλησε για το δήθεν τοπικό νόμισμα που υποτίθεται ότι βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα. Κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν από δύο μήνες κατέθεσαν στον εσωκομματικό διάλογο ένα κείμενο και τώρα οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να πιαστούν από αυτό… Δεν είναι στις θέσεις μας. H ΝΔ επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα γιατί τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη για τα ψέματα που είπαν για την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Ενώ το πρόγραμμά μας κοστίζει 5,6 δισ. και θα σταματήσει την υπερφορολόγηση της ΝΔ, η ΝΔ προτείνει μέτρα που δεν έχει καν κοστολογήσει… Θα κοστολογήσει το μέτρο για τον ΕΝΦΙΑ που αποτελεί δώρο στις ασφαλιστικές εταιρείες;»

Ερωτώμενος για τις μετεκλογικές συμμαχίες, απέκλεισε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: