«O κ. Καραμανλής πήρε τις αποφάσεις του, αλλά επιστρατεύεται άλλος από τη δεξιά πολυκατοικία για να βοηθήσει στη Bόρεια Ελλάδα τη ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης, οπότε όλα καλά! Ο κ. Καρατζαφέρης κάνει το καλύτερο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ!» είπε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του ΑCTION24.

Υπενθυμίζοντας τα ψέματα που είχαν πει για την απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού, κάλεσε του κυβερνώντες να υλοποιήσουν άλλη μια προεκλογική τους υπόσχεση που έμεινε στα χαρτιά «Πρέπει μέχρι τις εκλογές να μας πει η ΝΔ αν θα δώσουν αύξηση στους μισθούς, διπλάσια του ετήσιου ρυθμού ανάπτυξης. Περιμένουμε το νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή να υλοποιεί αυτή την υπόσχεση. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη στη Βουλή και θα πιέσουμε να υλοποιηθεί η προεκλογική υπόσχεση της ΝΔ…»  και συμπλήρωσε:

«Όσον αφορά την πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη, έχει ξεχειλίσει και κυλάει στους δρόμους! Τηλεοπτικός αστέρας με 4.000 € κεφάλαιο στην εταιρεία του, έφτασε να χρωστάει 22 εκατομμύρια και τον έβαλαν στον αναπτυξιακό νόμο και θα έπαιρνε και 2 εκατομμύρια από την κυβέρνηση…!

Αυτό που ζητώ από την κυβέρνηση είναι να ελέγχονται οι επενδύσεις και οι χρηματοδοτήσεις για να μην γίνονται οι λαμογιές που σωστά ελέγχονται από το ΣΔΟΕ ή την Αρχή για το Ξέπλυμα…»

Απέρριψε το ευφάνταστο σενάριο συνεργασίας με τη ΝΔ και δήλωσε πως με ψήφο στη ΝΔ ή σε κόμματα που δεν θέλουν κυβερνήσεις συνεργασίας, θα έχουμε αστάθεια. “Μόνο αν κάποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή κόμματα που θέλουν συνεργασία θα έχουμε κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή και σταθερότητα. Εμείς θα κάνουμε κυβέρνηση νικητών!”