Με Αναφορά του προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης, φέρνει στη Βουλή την επιστολή  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας (Αρ. Πρωτ. 5/29.11.21) προς τον Διευθυντή Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τις συνεχιζόμενες απώλειες διδακτικών ωρών, αφού στα υπάρχοντα κενά των καθηγητών κατεύθυνσης (χορού και κινηματογράφου), έρχεται να προστεθεί και η απόσπαση του καθηγητή Βιολογίας.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας τονίζει την αδήριτη ανάγκη κάλυψης του νέου κενού που δημιουργείται καθώς ο καθηγητής δίδασκε και σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου με αποτέλεσμα η απουσία του να συνιστά κατάφορη αδικία προς την ισότιμη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων. 

Η συστηματική υποβάθμιση των στοιχειωδών λειτουργιών του Καλλιτεχνικού Σχολείου συνεχίζεται, τα κενά σε διδακτικό προσωπικό αυξάνονται, το μέλλον των παιδιών μας υπονομεύεται αναφέρει στην επιστολή του ο Σύλλογος και ο Τρ. Αλεξιάδης συντασσόμενος με τα δίκαια αιτήματα ζητά απαντήσεις και ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με τις ενέργειες του για την επίλυση των προβλημάτων.

H Αναφορά

H επιστολή  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιτεχνικού Σχολείου Κερατσινίου – Δραπετσώνας