«Εμείς δεν υποσχόμαστε απλά αύξηση συντάξεων, το κάναμε πράξη τη δύσκολη τετραετία ’15-’19 και με τη 13η σύνταξη και με το έκτακτο επίδομα που δινόταν στο τέλος του χρόνου. Άρα μπορούμε να συγκριθούμε. Μην ξεχνάτε ότι παραλάβαμε ένα ασφαλιστικό σύστημα σε κατάρρευση και φέραμε ρύθμιση που προέβλεπε για το 85% των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές σε σχέση με το παρελθόν» τόνισε ο Τρύφων Αλεξιάδης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra.

O αν. Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά αναφέρθηκε και στις ψευδείς προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΔ: «Η προσπάθεια της ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου – που ανέλαβε γενναία την ευθύνη και αποσύρθηκε – είναι προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα. Δεν πείθει όμως, ο πολίτης έχει καταλάβει τι έταξε η ΝΔ για τις συντάξεις και τους φόρους και τι έκανε τελικά».

Ειδικά για τον “νόμο Κατρούγκαλου” υπενθύμισε πως δεν τον κατήργησε η ΝΔ τέσσερα χρόνια τώρα και κάλεσε τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στο πάνελ να συνεργαστούν για να καταργήσουν την προσωπική διαφορά.

Επίσης, τόνισε με νόημα πως κάποιοι δημοσκόποι την Κυριακή το βράδυ «θα ιδρώσουν», σημειώνοντας παράλληλα πως οι συγκεντρώσεις του Αλέξη Τσίπρα είναι πολυπληθέστερες από αυτές του απερχόμενου πρωθυπουργού.

Δείτε αναλυτικά: