Οι απαντήσεις του Υφυπουργού Περιβάλλοντος σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή, δείχνουν τα σχέδια που απεργάζεται η κυβέρνηση για την περιοχή της ανάπλασης στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας.

Όχι όχι μόνο γνωρίζουν τι συμβαίνει και απλά ψεύδονται όταν λένε πως το πληροφορήθηκαν πρόσφατα, αλλά και σχεδιάζουν χωρίς εμάς ένα ζοφερό μέλλον. Αμφισβητούν ότι μυρίζει, αμφισβητούν τα αποτελέσματα και τις ελεγκτικές μεθόδους του Δημόκριτου, αμφισβητούν την ίδια την ανάπλαση του χώρου και επιχειρούν παραπληροφορώντας και παραχαράσσοντας τον νόμο να επαναφέρουν χρήσεις βλαπτικές για την ποιότητα της ζωής μας.

Σε αυτό τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς, μόνο ένα μετωπικό, συγκρουσιακό μέτωπο, με την δύναμη και την εμπειρία των παλαιότερων επιτυχημένων κινητοποιήσεων μπορεί να δώσει λύσεις στο πρόβλημα της δυσοσμίας, αλλά και να φράξει τον δρόμο σε όσους απεργάζονται καταστρεπτικά σχέδια για την περιοχή.

Την ώρα της μάχης δεν χωράνε αποκλεισμοί, οι αγώνες μας αποτελούν τη μόνη εγγύηση για την απομάκρυνση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων.

https://youtu.be/eRfihMTuXis