Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη, μετά την καραντίνα, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, με ομιλητή τον Γραμματέα της Κ.Ε. Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Νωρίτερα μαζί του, με μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τους βουλευτές Πειραιά επισκεφτήκαμε το δημαρχείο Νίκαιας, το Μουσείο και τη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς, όπου ο γραμματέας κατέθεσε λίγα λουλούδια αποτίνοντας φόρο τιμής στου εκτελεσμένους αγωνιστές.

Στην ομιλία του στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. Πειραιά και η Ο.Μ. Νίκαιας, ο Δ. Τζανακόπουλος μίλησε για τη συγκρότηση μιας μεγάλης αριστερής, προοδευτικής, δημοκρατικής συμμαχίας που θα ανατρέψει τις εγκληματικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην οικονομία, στα εργασιακά, στα θέματα ασφάλειας των πολιτών, στην παιδεία και την υγεία.

Αναφερόμενος στις ρυπογόνες δραστηριότητες και στα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής μας, καθόρισε τις πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το επόμενο χρονικό διάστημα.

Με μεγάλη χαρά είδα στη γειτονιά μου στη Νίκαια, τον κόσμο να συμμετέχει στη διαδικασία με ερωτήσεις που απαντήθηκαν στη συνέχεια από τον γραμματέα, αλλά και την αποφασιστικότητα στις συζητήσεις για την ένταση του αγώνα ενάντια στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.