ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ MEGA

ΠΗΓΗ

Στην πολύκροτη και ομιχλώδη υπόθεση του περιβαλλοντικού σκανδάλου της Oil One αναφέρθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ζήτημα δημόσιας υγείας και περισσότερο των μικρών παιδιών που εισπνέουν σχεδόν καθημερινά τον μολυσμένο αέρα από τις εγκαταστάσεις της OIL ONE έθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τρύφων Αλεξιάδης σε παρέμβασή του στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μετά και την αναφορά του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης «σίγουρα κάτι βρωμάει  ως προς το τι γίνεται με την αντιμετώπιση των μυρωδιών στη συγκεκριμένη περιοχή, που δεν ειναι θέμα αισθητικό αλλά θέμα υγείας όλων, κυρίως των παιδιών.

Η κυβέρνηση να δωσει άμεσα λύση

»Υπάρχει λοιπόν ευθύνη της πολιτείας να φυσήξει αέρας δικαιοσύνης και να λυθούν αυτά τα ζητήμητα. Είναι ευθύνη και των κυβερνητικών βουλευτών και της Περιφέρειας  και της κυβέρνησης να δώσουν λύση. Εμείς με σαφήνεια στηρίζουμε και τον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και το δήμο Περάματος. Υπάρχει μια τροπολογία που πρέπει να κατατεθεί και να λύσει το πρόβλημα, πρέπει να σταματήσουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο».

Ανέφερε, ακόμη πως  «βρωμάει επίσης κάτι στον Πειραιά με κάτι υποθέσεις λαθρεμπορίας που λιμνάζουν σε δικαστικές αίθουσες σε ατέρμονες διαδικασίες».