Πλήρης κυβερνητική αδιαφορία για την ασφάλεια των πολιτών Κερατσινίου,
Δραπετσώνας και Σαλαμίνας, δραματική υποστελέχωση και ελλείψεις σε Α.Τ. Δραπετσώνας – Κερατσινίου και Σαλαμίνας

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά, Θόδωρος Δρίτσας, Αλεξιάδης Τρύφωνας, Νίνα Κασιμάτη και Γιάννης Ραγκούσης, κατέθεσαν αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η αναφορά κατατέθηκε με αφορμή ανακοίνωση-καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Α.Τ. Δραπετσώνας –Κερατσινίου και Α.Τ. Σαλαμίνας εξαιτίας της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και της ανεπάρκειας σε περιπολικά οχήματα. Το αποτέλεσμα αυτών των δραματικών ελλείψεων είναι οι πολίτες των Δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Σαλαμίνας να βιώνουν ένα καθημερινό κλίμα ανασφάλειας και φόβου, ενώ τα κρούσματα εγκληματικότητας είναι διαρκή και ασταμάτητα.

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό  Προστασίας του Πολίτη

Θέμα: «Καταγγελία για υποστελέχωση και ελλείψεις στα Α.Τ. Δραπετσώνας –Κερατσινίου και Α.Τ. Σαλαμίνας»

Οι Βουλευτές κ. Ιωάννης Ραγκούσης, κ. Αλεξιάδης Τρύφωνας, κ. Δρίτσας Θεόδωρος και κα Κασιμάτη Νίνα καταθέτουν  προς τον κ. Υπουργό Χρυσοχοΐδη Μιχάλη ανακοίνωση-καταγγελίατης Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά με θέμα: «Καταγγελία για υποστελέχωση και ελλείψεις στα Α.Τ. Δραπετσώνας –Κερατσινίου και Α.Τ. Σαλαμίνας», στην οποία καταγγέλλονται οι ελλείψεις και η υποστελέχωση των Α.Τ. Δραπετσώνας-Κερατσινίου και Α.Τ. Σαλαμίνας .

Επισυνάπτεται το έγγραφο.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα, 9/3/2020

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Ραγκούσης Ιωάννης

Αλεξιάδης Τρύφωνας

Δρίτσας Θεόδωρος

Κασιμάτη Νίνα