Στην εκπομπή “Πίσω από τις Γραμμές” του ACTION 24 εμφανίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Τρύφων Αλεξιάδης.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε για λογαριασμό του καναλιού, τόνισε ότι η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχώς μειώνεται. «Αν λάβουμε υπόψιν και το στατιστικό λάθος, δεν υπάρχει σχεδόν διαφορά» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η δημοσκόπηση δίνει το μήνυμα πως για να βγει κυβέρνηση από τις εκλογές με την απλή αναλογική πρέπει «να ψηφιστούν προοδευτικές δυνάμεις».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπενθύμισε πως η ίδια δημοσκοπική εταιρεία στις εκλογές του 2015 έπεσε έξω κατά 6,7%, στο δημοψήφισμα κατά 23,9% και το 2019 έπεσε έξω κατά 6 μονάδες στο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το καλύτερο γκάλοπ εγώ το έζησα στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό» είπε χαρακτηριστικά.

«Η εικόνα που έχω εγώ από τους πολίτες είναι πως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για την οικονομία» είπε σε άλλο σημείο, ενώ τόνισε πως τα αποτελέσματα της έρευνας για το καλάθι του νοικοκυριού κανονικά θα προκαλούσαν ανασχηματισμό.

«Η κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας, αλλά δεν θέλει. Εμείς έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις…» υποστήριξε.

Επίσης, μίλησε για το θέμα της ασφάλειας και για τα εθνικά ζητήματα, καυτηριάζοντας την πρόσφατη δήλωση του Άγγελου Συρίγου πως η Τουρκία πρέπει να πάρει F16…

Δείτε αναλυτικά το βίντεο: