Στην εκπομπή “Επί της Ουσίας” με τον δημοσιογράφο Νίκο Σπιτσέρη

Η Έκθεση Παρακολούθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρει την σημαντική αύξηση των ληξιπρόθεσμων πληρωμών του δημοσίου προς του πολίτες, καθώς και τη σημαντική αύξηση στις απλήρωτες συντάξεις.

Η κυβέρνηση ευτελίζει τις δημοκρατικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες, καταθέτοντας νομοσχέδια που εισάγονται για συζήτηση στις επιτροπές άμεσα,. χωρίς να δίνεται ο απαραίτητος χρόνος επεξεργασίας τους. Με πρόσχημα την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών του κυκλώνα “Ιανού” και των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού μεθοδεύει, αναθέτει και κάνει δωράκια σε διαπλεκόμενες και φιλικά διακείμενες προς την κυβέρνηση επιχειρήσεις.

Η πολιτική εξαπάτηση των μικρομεσαίων από την ΝΔ έχει γίνει πλέον αντιληπτή. Οι αυτοπασχολούμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες βλέπουν την κατάστασή τους να χειροτερεύει από την υλοποίηση της ακραίας φιλελεύθερης πολιτικής που ακολουθούν οι κυβερνώντες. Αυτοί που οδήγησαν πριν μερικά χρόνια τη χώρα στα βράχια είναι πάλι στο τιμόνι του πλοίου και οδηγούν ξανά τη χώρα σε οικονομική, πολιτική, υγειονομική και πολύ φοβάμαι εθνική καταστροφή.