Η Κερατέα θα μοιάζει με “περίπατο στο δάσος” μπροστά σε αυτά που θα γίνουν εδώ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ” ΣΤΟ ART TV

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων, δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον εμείς εδώ στον Πειραιά να δεχτούμε τα φαραωνικά σχέδια της Κυβέρνησης και του Περιφερειάρχη, να φορτώσουν δηλαδή τη Β’ Πειραιά, το Σχιστό και με άλλες ρυπογόνες δραστηριότητες. Να τα ξεχάσουν αυτά. Να ξέρουν πως αυτά που ξεκίνησαν ως επεισόδια στην Κερατέα θα μοιάζουν “περίπατος στο δάσος” μπροστά σε αυτά που θα γίνουν στην περιοχή εδώ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε εμείς να γίνουμε η “πίσω αυλή” της Αττικής, όπου θα ξεφορτώνουν εδώ τα σκουπίδια άλλων. Θέλουμε να διαχειριστούμε τα δικά μας σκουπίδια, βεβαίως δεν θέλουμε τα σκουπίδια μας να πάνε στην αυλή κάποιου άλλου, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτούμε τέτοια πράγματα. Πρέπει κάποτε να καταλάβει και η τοπική Αυτοδιοίκηση και όλοι εμείς ότι από τα σκουπίδια μπορεί να παραχθεί πλούτος, να κάνουμε σωστές ενέργειες και σε αυτή την κατεύθυνση εμείς θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε.

 

Στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” στο Αρτ TV καλεσμένος ο Τρύφων Αλεξιάδης Βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ σε μια συζήτηση για την υγειονομική κρίση, τι έφταιξε στο 2ο κύμα του Covid-19 με την άνοδο κρουσμάτων και θυμάτων, αν απέτυχε το 2ο lockdown, αν έγιναν λάθη και παραλείψεις από την κυβέρνηση, την διαχείριση απορριμμάτων, την τροχιά του νέου προϋπολογισμού, ποιους ευνοούν τα click away, τους φόβους της αγοράς για λουκέτα επιχειρήσεων, ανεργία, ύφεση, αν εξαντλήθηκαν οι αντοχές της κοινωνίας, την αναστολή του Πτωχευτικού κώδικα και των πλειστηριασμών, το χρέος που δημιουργήθηκε μέσα την πανδημία, την επόμενη μέρα στην οικονομία, το αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα Δημοκρατίας και Διαφάνειας, αν υπάρχουν νομοσχέδια και συμβάσεις που περνά Fast track η κυβέρνηση μέσα στην πανδημία καθώς και πολλά άλλα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.