Οι παραγωγικοί φορείς, οι επιχειρήσεις, οι πολίτες, κυρίως αυτοί που στήριξαν τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, βλέπουν πλέον τα προεκλογικά πυροτεχνήματα περί ενίσχυσης της μεσαίας τάξης και της επιχειρηματικότητας να σβήνουν.

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη δεν ευνοούν τη μεγάλη κατηγορία των φορολογουμένων, αλλά ευνοούν τα υψηλά εισοδήματα.

Η μεγάλη κατηγορία των πολιτών που περίμεναν να ακούσουν κάτι, όπως οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, το νοσοκομειακό προσωπικό, οι γιατροί, οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές , οι χαμηλοσυνταξιούχοι δεν άκουσαν τίποτα που να τους αφορά. Οι μόνες ελαφρύνσεις αφορούν τον ιδιωτικό τομέα και τα μεγάλα και πολύ μεγάλα εισοδήματα.

Ναι στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, με στρατηγικό σχεδιασμό, σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού και πλήρη διαφάνεια. Όχι στην επανάληψη των άρρωστων φαινομένων επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όχι στην κατασπατάληση χρημάτων, όπως τα 500.000 ευρώ που πετάχτηκαν στη θάλασσα για την αγορά πλωτού φράγματος που θα απέτρεπε δήθεν τους μετανάστες να έρθουν στη χώρα μας. Όχι στη χρησιμοποίηση ελικοπτέρων των Ε.Δ., σε περίοδο μάλιστα που έχουν ανασταλεί οι άδειες του στρατιωτικού προσωπικού, για τη μεταφορά πολιτικού προσωπικού για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων…