Από ρεπορτάζ του MEGATV.COM

«Εμείς βάζουμε πλάτη στα θέματα υγείας, στα εθνικά θέματα, στα θέματα προσφυγικού – μεταναστευτικού. Στην οικονομία, το ζήτημα είναι το τι λέει η κοινωνία. Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να αποφασίσει όλα αυτά που εξαγγέλλουν οι υπουργοί, να καταλαβαίνει ο πολίτης ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα που πρέπει να λύσει η κυβέρνηση. Θεωρούμε ότι θα έπρεπε να υπάρχει γενναιότερη παρέμβαση, θα κάνουμε προτάσεις», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Αλεξιάδης.

«Είχαμε ανησυχήσει γιατί λέγαμε πριν κάνουμε τις προτάσεις, λεφτά υπάρχουν; Η ελληνική κυβέρνηση με ΠΝΠ και χωρίς διάλογο με τους φορείς, έκανε μια σημαντική παρέμβαση. Αν είσαι ένας μικρομεσαίος στην Καλλιθέα που έχει κλείσει το μαγαζί σου, παίρνεις την παράταση των φορολογικών υποχρεώσεων για τρεις μήνες. Αν είσαι καναλάρχης, παίρνει παράταση για τις δόσεις που χρωστάει στο δημόσιο για την άδεια λειτουργία του καναλιού του, για ένα χρόνο. Εκεί που θέλει η κυβέρνηση, βρίσκει λεφτά», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Η κυβέρνηση εκεί που θέλει να δώσει χρήματα και να ευνοήσει συγκεκριμένες κατηγορίες, το κάνει. Σε σχέση με το “μαξιλαράκι” των 7 δισ., όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό, να κάνουμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το τι λένε για το “μαξιλαράκι”», σημείωσε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι ασπιρίνες δεν είναι λύση σε μια τόσο δύσκολη περίπτωση. Βεβαίως και χρειάζονται οριζόντια μέτρα για να ανακουφιστούν οι πολίτες. Τα μέτρα πρέπει να είναι γενναία. Η κυβέρνηση έχει παραλάβει μια καλή οικονομική κατάσταση», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Αλεξιάδης.