Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά και της Ο.Μ. Κερατσινίου/Δραπετσώνας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Π. Φύσσα:

Τη φετινή χρονιά συμπληρώνονται εννιά χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή». Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι πάλι εδώ, στους δρόμους του Κερατσινίου, στον δρόμο του Παύλου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης αλλά και αγώνα ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία.

Σε μία περίοδο όπου οι δημοκρατικές κατακτήσεις δοκιμάζονται, η ακρίβεια καλπάζει , ο πληθωρισμός τραβάει την ανηφόρα, η ανεργία διαλύει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, η απόκτηση στέγης άπιαστο όνειρο, το κοινωνικό κράτος καταρρέει, η ενεργειακή φτώχεια σαρώνει τα λαϊκά εισοδήματα και ο φόβος σκιάζει την ελπίδα και το όραμα , εμείς αντιστεκόμαστε και συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη 2022 με κορύφωση την πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 5:30 το απόγευμα.