Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαλαμίνας, πραγματοποίησε περιοδεία σε κεντρικά σημεία του νησιού.
Κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Συντονιστή ΝΕ Πειραιά Χρήστο Λαμπρίδη και τους Βουλευτές Γιάννης Ραγκούση και Τρύφωνα Αλεξιάδη μαζί με μέλη της οργάνωσης, συνομίλησε με τον κόσμο της αγοράς και πολίτες της Σαλαμίνας.

Στην πορεία προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η επαφή με τους πολίτες αποτελεί προτεραιότητα για τον κόμμα μας και στη Σαλαμίνα, σε μια εποχή που η κοινωνία υποφέρει από τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η ακρίβεια, οι υπέρογκοι λογαριασμοί της ΔΕΗ και η καταρράκωση της αγοράς από τις εσφαλμένες πολιτικές και την αδράνεια της σημερινής κυβέρνησης, ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις.

Τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην επαφή τους με τους κατοίκους του νησιού και τους εμπόρους διαπίστωσαν τη μεγάλη αγανάκτηση και τα τεράστια αδιέξοδα στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφτηκε την κεντρική ψαραγορά του νησιού, χώρους εστίασης και εμπορικά καταστήματα.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας οι πολίτες της Σαλαμίνας ενημερώθηκαν για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δίνουν προοπτική κι ελπίδα σ’ έναν κόσμο που υποφέρει και για την προτεραιότητα των στελεχών και των μελών του κόμματος να σταθούν δίπλα στην κοινωνία, συνεχίζοντας τον αγώνα μέχρι να φύγει η χειρότερη δεξιά κυβέρνηση όλων των εποχών.