Με πυξίδα τους αγώνες της Αριστεράς

  Η ομιλία του Αλέξη στον εμβληματικό χώρο των ‘’Λιπασμάτων’’ και ο μεγάλος αριθμός πολιτών που την παρακολούθησε, έδωσε σε όλους μας δύναμη για το χρονικό διάστημα που έχει μείνει μέχρι τις εκλογές.

   Σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, μαζί με ακόμη 10 ικανούς συνυποψήφιους, δίνουμε ένα συλλογικό αγώνα στην Β΄ Πειραιά για την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, την αποκάλυψη των νεοφιλελεύθερων προγραμμάτων της ΝΔ και της υπενθύμισης στους πολίτες, για την βάρβαρη μνημονιακή περίοδο και την χρεοκοπία στην οποία μας οδήγησαν και έχουν την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).

   Αρκετοί φίλοι και σύντροφοι ζητούν να τους δώσω φυλλάδιό μου σχετικά με την υποψηφιότητα. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και για ‘’καθαρές εξηγήσεις’’ ενημερώνω ότι:

  • Η ένταξη και η πορεία μου στην Αριστερά, μου έχουν διδάξει έναν κώδικα δεοντολογίας και ηθικής που υπηρετεί το συλλογικό, χωρίς προσωπικές στρατηγικές και ιδιοτέλειες. Αγωνίζομαι βασικά για την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα για έναν από τους 3 σταυρούς που έχει επιλογή ο πολίτης. Όχι το αντίστροφο!
  • Δεν θα κυκλοφορήσω προσωπικό φυλλάδιο και δεν θα συμβάλω στην ατομική προβολή, αλλά κυρίως στην ρύπανση των δρόμων της πόλης. Ούτε φυσικά θα αναλάβει κάποια εταιρεία την διανομή του. Στις περιοδείες, τις συγκεντρώσεις κλπ που κάνουμε μαζί με τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα διανείμουμε το κοινό φυλλάδιο όλων των υποψηφίων.
  • Δεν θα αναλάβει κάποια εταιρεία την ‘’τηλεφωνική προώθηση’’ της υποψηφιότητας. Όποια τηλέφωνα γίνουν, θα είναι από εμένα και τους φίλους-συντρόφους που με στηρίζουν.
  • Δεν θα διοργανώσω προσωπικές συγκεντρώσεις. Συμμετέχω στις κοινές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε συναντήσεις σε σπίτια, πάντα συλλογικά και ανοικτά.
  • Εκτός από τα προηγούμενα, θα σας σταλούν sms (όχι από εταιρεία αλλά από εμένα) ενημέρωσης και επικοινωνίας.

    Αγαπητοί φίλοι και Σύντροφοι, ο αγώνας είναι μπροστά μας, το χρονικό διάστημα μικρό αλλά ικανό να αξιοποιηθεί από τον καθένα. Προχωρούμε Συλλογικά και με πυξίδα τους Αγώνες της Αριστεράς.