ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ρ/σ “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 FM”

ΠΗΓΗ

Από τον Οκτώβριο με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει και προστασία πρώτης κατοικίας θα έχουμε ένα εφιαλτικό περιβάλλον και ο κόσμος δεν θα μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις ασάφειες για τις δόσεις αυτών των μηνών και τη συσσώρευση φορολογικών και άλλων οφειλών προς το τέλος του έτους.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Αλεξιάδης αναφέρθηκε στη ανάγκη γενναίας ρύθμισης και παγώματος των οφειλών για να αντιμετωπιστεί η τραγική για τους επαγγελματίες κατάσταση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις μεγαλόστομες εξαγγελίες της κυβέρνησης της ΝΔ που στην πράξη δεν έχουν αντίκρισμα και εξήγησε αναφορικά με τις φορολογικές υποχρεώσεις ότι στις 12/6 το δελτίο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών με σαφήνεια περιγράφει ότι για όλες τις φορολογικές οφειλές από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020 οι οποίες τελούν σε αναστολή θα πληρωθούν από τον Οκτώβριο σε 12 ή 24 δόσεις. Σε αυτά θα προστεθούν  οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ που από πέντε μηνιαίες δόσεις έγιναν έξι, οι δόσεις του φόρου εισοδήματος που από έξι δόσεις πήγαν σε οκτώ και περιέχονται και τα τέλη κυκλοφορίας και μια σειρά άλλες υποχρεώσεις τις οποίες κανείς δεν μπορεί τελικά να πληρώσει.