«Να επικρατήσει ο ορθός λόγος στο δημόσιο διάλογο, απέναντι στις ακραίες απόψεις» σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης σε παρέμβασή του σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η συσπείρωση και η ενότητα για την αντιμετώπιση του υγειονομικού κινδύνου δεν επιτρέπει την πολιτική αντιπαράθεση για θέματα υγείας ανέφερε, ψέγοντας τον πρωθυπουργό για την επίθεση στο Νίκο Φίλη με τη φράση «Καλύτερα να ανήκω σε ευπαθή ομάδα, παρά σε ομάδα πολιτικά αναίσθητων».

Αναφερόμενος σε θέματα οικονομίας τόνισε πως και ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές που ανήκει στους μικρομεσαίους, στους λογιστές, στους οικονομολόγους κ.λπ. γνωρίζει πλέον το πως τους αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και ειδικά τον άδικο και άνισο τρόπο κατανομής των ενισχύσεων, μέσω των οποίων ευνοούνται οι μεγάλες και οι πολύ μεγάλες επιχειρήσεις αντίθετα με τις μικρές και τις μικρομεσαίες.   «Πρέπει άμεσα», όπως είπε, «αυτή η κατεύθυνση να αλλάξει. Δεν είναι δυνατόν τα μικρά και τα μεσαία μαγαζιά να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, να μη μπορούν να επιζήσουν, ενώ μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις αυτή την περίοδο να μην προλαβαίνουν τις πωλήσεις τους» και να καταγράφουν υπερκέρδη.