«Καταρρίπτεται πλήρως όλη η προπαγάνδα της κυβέρνησης για τα θέματα της ασφάλειας» τόνισε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. Τομεάρχης Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στην εκπομπή «ALERT στην πολιτική». Με αφορμή την αυξανόμενη εγκληματικότητα στην Αθήνα, την πρόσφατη εγκληματική ενέργεια ακόμη και στην περιοχή της Ακρόπολης, αλλά και προσωπική του περιπέτεια με κλοπή χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό με τη βουλευτική του αποζημίωση, πριν από μερικές ημέρες ο Τρ. Αλεξιάδης είπε χαρακτηριστικά «Αν τα χρήματα που έχουμε στην τράπεζα βρίσκονται στο έλεος του κάθε απατεώνα, αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό…».

Με αφορμή την υπόθεση Γεωργούλη και τις υποθέσεις έμφυλης βίας δήλωσε για άλλη μια φορά «Είμαι με κάθε Γεωργία στη Θεσσαλονίκη και με κάθε Ελένη στις Βρυξέλλες. Και έτσι είναι η Αριστερά. Είμαστε με τα θύματα, όχι με τους θύτες. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, ελπίζω όλα αυτά να μην είναι αληθή, αλλά μέχρι τότε είμαστε με τα θύματα…», ενώ συμπλήρωσε ότι «είναι απαράδεκτος ο συμψηφισμός που προσπαθεί να κάνει η ΝΔ, ρίχνοντας νερό στο μύλο της ακροδεξιάς με το “όλoι είναι ίδιοι”».

Ο Τρ. Αλεξιάδης πρόσθεσε πως στην υπόθεση Λιγνάδη υπήρχαν συγκεκριμένα δημοσιεύματα, καταγγελίες με ονοματεπώνυμο και καθυστέρηση από τις διωκτικές αρχές. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πάει μάρτυρας υπεράσπισης σε παιδιοβιαστή ή βιαστή, εγώ θα το καταγγείλω πρώτος… Εκεί είναι η διαφορά μας. Δεν θα πάμε μάρτυρες υπεράσπισης ούτε σε βιαστές, ούτε σε παιδοβιαστές όπως τα στελέχη της ΝΔ» σημείωσε και χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις αναρτήσεις με φωτογραφίες του θύματος, όπως και τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της καταγγέλλουσας.

Σημείωσε ότι η διαφημιστική καμπάνια του Turkeagean είναι «μια σοβαρή υπόθεση» και μία «ήττα» για τη χώρα, ανεξάρτητα από τις εσωτερικές έριδες στη ΝΔ με τον ένα υπουργό να επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλον και συνέχισε: «Ο εκπρόσωπος της ΝΔ στο πάνελ είπε ότι το “μείζον θέμα δεν είναι τα εθνικά”. Αυτή η δήλωση έρχεται μετά το βίντεο του Τούρκου υπουργού Άμυνας να μιλά για “πυροβολισμούς” και όταν έχουμε στις ΗΠΑ ανησυχητικές εξελίξεις με τα θέματα εξοπλισμού της Τουρκίας…»

Κλείνοντας κάλεσε τους πολίτες «Πηγαίνετε να ψηφίσετε ! Η αποχή ευνοεί αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Μόνο η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και σε κόμματα που επιδιώκουν κυβερνητικές συνεργασίες αποτελεί εγγύηση για μια σταθερή προοδευτική κυβέρνηση. Η οικονομία θα κρίνει τις εκλογές και στα θέματα ακρίβειας, αμοιβών και χρεών με την ψήφο στις προοδευτικές δυνάμεις τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα…»

Δείτε αναλυτικά: