Με πρωτοβουλία του Τρύφωνα Αλεξιάδη,  το  πρόβλημα στέγασης και χώρου στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων (μηχανές κ.λ.π) που αντιμετωπίζει η ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά και κοινοποιήθηκε με το έγγραφο με αριθμ. πρωτ. 096/18.10.19 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά (Ε.ΑΣ.Υ.Π.), κατατέθηκε  στο Προεδρείο της Βουλής, ως ΑΝΑΦΟΡΑ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

Στο έγγραφό της η Ε.ΑΣ.Υ.Π. επισημαίνει το πρόβλημα και προτείνει για την επίλυσή του, την αξιοποίηση του κλειστού χώρου στάθμευσης του κτιρίου όπου στεγάζονται οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών επί της Λεωφόρου Θηβών (κτίριο Κεράνη). Την αναφορά συνυπογράφουν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Πειραιά,  Αλεξιάδης Τρύφων, Δρίτσας Θεόδωρος, Κασιμάτη Νίνα και Ραγκούσης Γιάννης.  

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

Αναφορά

προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη

Θέμα:  Στέγαση ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά – Καταπολέμηση εγκληματικότητας

Οι Βουλευτές Α’ & Β’ Πειραιά, Αλεξιάδης Τρύφων, Δρίτσας Θεόδωρος, Κασιμάτη Νίνα, Ραγκούσης Γιάννης καταθέτουν ως αναφορά το έγγραφο με Αρ. Πρωτ. 096/18.10.19 της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά σχετικά με το πρόβλημα στέγασης και χώρου στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων (μηχανές κλπ.) που αντιμετωπίζει η ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά και την πρότασή τους για επίλυση του προβλήματος με την αξιοποίηση του κλειστού χώρου στάθμευσης του κτιρίου που στεγάζονται οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών επί της Λεωφόρου Θηβών (Κτίριο Κεράνη).

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο.

Παρακαλούμε για την απάντηση και την ενημέρωσή μας σχετικά με τις ενέργειές σας.   

Αθήνα, 21-10-2019

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Αλεξιάδης Τρύφων

Δρίτσας Θεόδωρος

Κασιμάτη Νίνα

Ραγκούσης Γιάννης