Από τα Πρακτικά της δεύτερης συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής στη συζήτηση του σχεδίου νόμου για το νέο μισθολόγιο της ΑΑΔΕ

Τον λόγο έχει ο Εισηγητής της Μειοψηφίας, κ. Τρύφων Αλεξιάδης για να θέσει ένα διαδικαστικό ζήτημα.

ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ (Εισηγητής της Μειοψηφίας): Επειδή εχθές υπήρχαν δημοσιεύματα σε σχέση με το τι έγινε στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και ψάχνοντας, βρήκα ότι όλα είχαν πηγή το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θεωρώ ότι δεν πρέπει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων να διαστρεβλώνει αυτά που λέγονται στην Επιτροπή. Υπάρχουν επίσημα πρακτικά. Το τι είπαμε είναι καταγεγραμμένα εκεί. Η προσπάθεια κάποιων να εμφανίσουν διαφορετικά αυτά που έχουμε πει εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ δεν βοηθά την ενημέρωση – σε αυτό θέλω και τη δική σας συνεισφορά – στο να απεικονίζει την πραγματικότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ευχαριστούμε κύριε Αλεξιάδη. Είναι προφανές ότι από τη στιγμή που έχουμε επίσημα πρακτικά δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί οτιδήποτε από αυτά τα οποία είπατε. Αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο και αυτό ισχύει προφανώς και για όλους τους συναδέλφους.