ΠΗΓΗ

Να σταματήσουν τις δικαιολογίες. Οι κυβερνήσεις εκλέγονται από τον ελληνικό λαό για να λύνουν προβλήματα

Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να φύγουν από την κυβέρνηση, γιατί τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί είναι πάρα πολλά. Είδαμε πως διαχειρίζονται τις πυρκαγιές, είδαμε πως διαχειρίζονται την ακρίβεια και την οικονομία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδείχθηκε πως είναι ανίκανη», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης.

«Στην οικονομία, όπου ενώ η κυβέρνηση δηλώνει ικανοποιημένη, ο κόσμος αντιλαμβάνεται διαφορετικά την κατάσταση. Και η οικονομία είναι αυτή που θα κρίνει τις εκλογές – όποτε κι αν τις κάνει ο κ. Μητσοτάκης», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη, «προσπαθεί το Μαξίμου να διαμορφώσει μια εικόνα ιδανική. Πως ο πρωθυπουργός θα έρθει και στη ΔΕΘ και θα εξαγγείλει μια κατάσταση, εικονικής πραγματικότητας. Τα στοιχεία πάντως αποτυπώνουν μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, ο κόσμος δυσκολεύεται να πληρώσει τις υποχρεώσεις του – είτε προς το δημόσιο, είτε προς τα ασφαλιστικά ταμεία, είτε προς τις τράπεζες».

Τόνισε δε, πως «η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τις δικαιολογίες, να σταματήσει να επικαλείται διαρκώς τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι κυβερνήσεις εκλέγονται για να λύνουν προβλήματα».