ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 FM

ΠΗΓΗ

Η κυβέρνηση να πει πώς θα κλείσει την τρύπα των €22 δισ., το αφήγημά της δεν επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς, είπε ο αναπλ. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης μίλησε Στο Κόκκινο και τους Μαρίνα Μάνη και Χρυσόστομο Λουκά και εμφανίστηκε βέβαιος ότι έρχονται είτε «ειδικού τύπου» μνημόνια από την ΝΔ είτε «κορωνομνημόνια» ώστε να καλυφθούν τα ελλείμματα που δημιούργησε στα έσοδα η πανδημία, και όλα αυτά μέσα στο 2021. 

Αναφερόμενος στην «ομερτά» που υπάρχει στα κυρίαρχα ΜΜΕ για μέτρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως μείωση του ΕΝΦΙΑ και όχι μόνο για τις πολύ μεγάλες περιουσίες όπως έκανε η ΝΔ, ο κ. Αλεξιάδης σύγκρινε τη δεινή οικονομική κατάσταση σήμερα για τους πολίτες -χωρίς μέτρα στήριξης τους- με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που κατάφερε να αφήσει τη χώρα εκτός μνημονιακών δεσμεύσεων και με αποθέματα ύψους 37 δις ευρώ. 

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για καθημερινή επαφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης  με τους πολίτες, κάτι που δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ πολύ καλή εικόνα για τις δυσκολίες που βιώνει ο κόσμος. 

Βασιζόμενος σε όσα καταγγέλλουν τα επιμελητήρια περί άνισης μεταχείρισης στις ενισχύσεις αλλά και στην απογοήτευση που επικρατεί, ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως οι προτεραιότητες του  ΣΥΡΙΖΑ είναι η βοήθεια εκείνων που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη, «χωρίς γκρίζες ζώνες» στις επιδοτήσεις και κανονική διαδικασία εμβολιασμού όπου δεν θα εμβολιάζονται πρώτα «συγγενείς και φίλοι».