ΠΗΓΗ

“Οι άνθρωποι του πολιτισμού δεν είναι αόρατοι”. Με αυτό το σύνθημα στο γιγαντοπανό που αναρτήθηκε στο δημοτικό θέατρο Πειραιά ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά δήλωσε για μια ακόμα φορά την έμπρακτη στήριξή του στους χιλιάδες εργαζόμενους στο χώρο του πολιτισμού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά αναφέρει: «Η στήριξη των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στον πολιτισμό αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που τόσο στους δρόμους, όσο και στη βουλή αγωνίζεται στο πλευρό τους. Ο κυβερνητικός κυνισμός απέναντι στα προβλήματα επιβίωσης των εργαζομένων  βρίσκει απέναντί του τους μαζικούς αγώνες που αγκαλιάζονται από τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες».

Στον ακτιβισμό παρευρέθηκαν η τομεάρχης Πολιτισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Πειραιά Θ. Δρίτσας, Τ. Αλεξιάδης, ο Γ. Ραγκούσης που εκπροσωπήθηκε από τον συνεργάτη του Λ. Νίκα, η Νίνα Κασιμάτη που επίσης εκπροσωπήθηκε, αντιπροσωπεία της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πειραιά με επικεφαλής τον συντονιστή Χ. Φωτιάδη και τα μέλη της Νομαρχιακής, Γ. Γώγο, Κ. Κυλάκου, Γ. Καρδαρά, Π. Ψαλιδάκος, Θ. Λαζαρίδης, Γ. Μανώλης, Κ. Μπερδεμπέ, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πειραιάς για Όλους” Ν. Μπελαβίλας, ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Μ. Θεόδοτος, η περιφερειακή σύμβουλος Κ. Λογοθέτη, η Ελ. Σταματάκη πρώην βουλευτής Α’ Πειραιά και η Τζένη Αρσένη από τμήμα πολιτισμού.