«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφωνήσει με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, αγαπημένου συντρόφου και φίλου, προχώρησε στην αντικατάστασή του ως τομεάρχη και τον παραπέμπει στην επιτροπή Δεοντολογίας» τόνισε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. Τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Τρύφων Αλεξιάδης στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ.

Παρά τις συνεχείς διακοπές από τους δημοσιογράφους, κατάφερε να ξεκαθαρίσει ότι λειτουργώντας συλλογικά, για το συγκεκριμένο θέμα θα αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος με βάση το καταστατικό και σημείωσε ότι διαφωνεί με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Αλλά θύμισε ότι όταν υπήρξαν αναρτήσεις για τον ίδιο, όταν έλαβε επιστολή με σφαίρα που απειλούσε τον ίδιο και την οικογένεια του, δεν το καταδίκασε κανένας…

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη με ένα καθεστώς και σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανένας. Χρειαζόμαστε συλλογικότητα και στρατηγικό σχεδιασμό, όχι ατομικές ατζέντες που δεν υπηρετούν τον συλλογικό στόχο» είπε στη συνέχεια.

«Όταν έχουμε υποκλοπές δεν βλέπω καμία εισαγγελική παραγγελία για το ποιος και πώς παρακολουθεί τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων και τον Υπουργό… Δεν βλέπω ταχύτητα εκεί. Όταν ανέβηκε η ανάρτηση του κ. Πολάκη αμέσως είχαμε εισαγγελική παραγγελία έρευνας. Ταχύτατη η δικαιοσύνη στην απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς, ταχύτατη η δικαιοσύνη στο θέμα του κ. Παππά…».

«Το να κάνουν κάποιοι κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και να τον κατηγορούν για παρεμβάσεις στο δημόσιο είναι υπερβολικό, όταν πριν από λίγο καιρό είχαμε τη χυδαία παρέμβαση της κυβέρνησης σε Ανεξάρτητη Αρχή, ε πάει πολύ!» είπε στη συνέχεια.

Στις συνεχιζόμενες …νουθεσίες των παρουσιαστών περί «στοχοποίησης» και «αντικειμενικότητας» απάντησε «Σέβομαι την πολιτική άποψη του κάθε δημοσιογράφου. Χύθηκε πολύ δάκρυ για τη δικαστική απόφαση για τον κ. Παππά, όμως τα τρία έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι ωφέλησε το δημόσιο με 280 εκατομμύρια έπαιξαν σε πολλά δελτία ειδήσεων; Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που δεν θέλουν να παίζουν τον ρόλο της αντικειμενικής ενημέρωσης αλλά της πολιτικής εξυπηρέτησης του καθεστώτος».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: