«Η πρόταση δυσπιστίας ήταν μια πολύ πετυχημένη πολιτική ενέργεια, ολοκλήρωσε μια θεσμική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των υποκλοπών, ένα θέμα με τεράστιες πολιτικές ευθύνες και απ’ ότι ακούστηκε στη Βουλή και πιθανόν με ποινικές ευθύνες» υποστήριξε ο Τρύφων Αλεξιάδης στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΪ.

«Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της ΑΔΑΕ, είναι θεσμική εκτροπή να έχουμε επίθεση σε μια ανεξάρτητη Αρχή και στον πρόεδρό της, όχι γιατί δεν κάνει καλά τη δουλειά του, αλλά επειδή κάνει τη δουλειά του!» συμπλήρωσε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

«Η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε το Σύνταγμα και τους θεσμούς και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, παρά την απαράδεκτη διαδικασία που επέλεξε το προεδρείο της Βουλής να γίνεται συζήτηση μέχρι τις 3 η ώρα το βράδυ…» συμλήρωσε

«Από τη μεριά της Τουρκίας έχουμε τη μεγαλύτερη όξυνση σε φραστικό επίπεδο από το 1974 και καταλαβαίνουμε όλοι πόσο κρίσιμα είναι τα εθνικά θέματα. Και υπάρχουν υπουργοί της κυβέρνησης, που βάζουν θέματα για την ΕΥΠ και εκπρόσωποι της ΝΔ που λένε πως κάποιοι στην ΕΥΠ κάνουν τα δικά τους… Δεν πρέπει σε μια τόσο ευαίσθητη εθνικά περίοδο, κάποιοι να επιτίθενται στην ΕΥΠ» σχολίασε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε πως «πάμε σε εκλογές και θα υπάρχει πολιτικός αρχηγός, ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχοντας στην πλάτη του το βάρος ότι είναι εθνικά επικίνδυνος…»

Αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί: