12.7.19

         Φίλες & Φίλοι, 

  Σκοπός του κειμένου, είναι να προσπαθήσω να ευχαριστήσω τους πολίτες, τους φίλους, τους συντρόφους που στήριξαν την προσπάθειά μου και συνέβαλαν στην εκλογή μου, σαν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά. Αλλά επειδή ένα κείμενο σίγουρα δεν αρκεί, μετά τον Αύγουστο θα οργανώσουμε ένα καλό γλέντι, ώστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να κουβεντιάσουμε και φυσικά να γνωριστούμε, ειδικά με φίλους που με εμπιστεύτηκαν, χωρίς να με γνωρίζουν.

    Η ψήφος σας είναι μία σοβαρότατη δέσμευση για μένα, να αγωνιστώ, να εκπροσωπήσω και να συνεισφέρω στην ανάδειξη και στην επίλυση προβλημάτων της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Ρέντη, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Περάματος, της Σαλαμίνας… και όχι μόνο! Δέσμευση να εργαστώ συλλογικά, με διάθεση συνεργασίας με κάθε αρμόδιο, αλλά και στοχευμένης διεκδίκησης των βέλτιστων λύσεων. Στην προσπάθεια και τον αγώνα αυτό, θα συνεργαστώ με κάθε πολίτη και φορέα, ανεξάρτητα φυσικά από το τι ψήφισε. Οι εκλογές είναι πίσω μας, τα προβλήματα μπροστά μας.

    Στην προεκλογική περίοδο είχα την ευκαιρία να  συζητήσω και να έρθω σε επαφή (εκτός από όσους γνώριζα στην περιοχή) με πολλούς πολίτες και πραγματικά χάρηκα με την αποδοχή και τη διάθεση διαλόγου. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, μεθοδικά και καθημερινά, στην περιοχή που μεγάλωσα και ζω από το 1972.

   Αυτός ο προεκλογικός αγώνας με δίδαξε πολλά. Υποψήφιος Βουλευτής για πρώτη φορά επέλεξα (παρά τις συμβουλές φίλων και ειδικών) να δώσω τον αγώνα μου:

  1. Χωρίς την εκτύπωση προσωπικού φυλλαδίου αλλά με τη διανομή του συλλογικού φυλλαδίου, με τα βιογραφικά όλων των υποψήφιων.
  2. Χωρίς τη διανομή φυλλαδίου μου (που εξάλλου δεν υπήρχε!) από εταιρεία.
  3. Χωρίς τη διανομή φακέλων με σταυρωμένα ψηφοδέλτια σε όλη τη Β’ Πειραιά, από εταιρεία.
  4. Χωρίς να τηλεφωνεί οποιαδήποτε εταιρεία σε πολίτες για την υποψηφιότητά μου. Όσα τηλέφωνα έγιναν, ήταν από εμένα και όσους φίλους-συγγενείς με στήριζαν.
  5. Χωρίς πληρωμένη διαφήμιση σε εφημερίδες και sites.
  6. Χωρίς προσωπικές συγκεντρώσεις, παρά μόνο  με τη συμμετοχή μου με άλλους συνυποψήφιους, σε ομιλίες, περιοδείες κλπ που είχε οργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
  7. Με προώθηση αναρτήσεων στο Facebook που πληρώθηκαν από εμένα.
  8. Με αποστολή sms στα κινητά που είχα, από εμένα προσωπικά και όχι από εταιρεία.
  9. Με συνεχείς παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο που καθόριζε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
  10. Με κέφι-συλλογικότητα, χωρίς προσωπικές ‘’ατζέντες’’ και μηχανισμούς, μαζί με ικανούς συνυποψήφιους-φίλους-συντρόφους. Με τη δεοντολογία και την ηθική που διδάχθηκα στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι σήμερα, την οποία πρόκειται να διατηρήσω και στην οποία ίσως οφείλω και τη θέση που με φέρατε σήμερα.

       Σας ευχαριστώ πολύ,

          Αλεξιάδης Τρύφων

  Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά