Με πρωτοβουλία του Τρύφωνα Αλεξιάδη, η επιστολή – αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας (αρ. πρωτ: 797/25.11.2019), για αυστηρότερη αστυνόμευση κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατατέθηκε  στο Προεδρείο της Βουλής την Τρίτη 26.11.2019 ως  Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

            Στην επιστολή ο Εμπορικός  Σύλλογος  Νίκαιας  αιτείται την εντατικοποίηση των περιπολιών της αστυνομίας  σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης κατά τις νυχτερινές ώρες για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ληστειών σε καταστήματα μελών του Συλλόγου.

            Την αναφορά συνυπογράφουν οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Α’ & Β’ Πειραιά, Αλεξιάδης Τρύφων,  Δρίτσας Θεόδωρος , Κασιμάτη Νίνα και Ραγκούσης Γιάννης.

            Ακολουθεί η Αναφορά των Βουλευτών και η σχετική επιστολή – αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας.

 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

Αναφορά

προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη

Θέμα:  Αίτημα Eμπορικού Συλλόγου Νίκαιας για αυστηρότερη αστυνόμευση σε όλους τους Εμπορικούς δρόμους της Νίκαιας κατά τη διάρκεια της νύχτας

Οι Βουλευτές Α’ & Β’ Πειραιά, Αλεξιάδης Τρύφων, Δρίτσας Θεόδωρος,  Κασιμάτη Νίνα, Ραγκούσης Γιάννης καταθέτουν ως αναφορά επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας (Αρ. Πρωτ.797/25.11.2019) μέσω της οποίας προτείνουν την εντατικοποίηση περιπολιών της αστυνομίας κατά τις νυχτερινές ώρες, λόγω έξαρσης του φαινομένου ληστειών σε καταστήματα μελών του Συλλόγου.

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

Παρακαλούμε για την απάντηση και την ενημέρωσή μας σχετικά με τις ενέργειές σας.   

Αθήνα, 26-11-2019

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Αλεξιάδης Τρύφων

Δρίτσας Θεόδωρος

Κασιμάτη Νίνα

Ραγκούσης Γιάννης