ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ STATUS 107.7 FM ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΗΓΗ

«Μα δε βλέπετε τι γίνεται σε συγκεκριμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωση τα οποία δεν βλέπουν το τεράστιο παρακράτος που υπήρξε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ από τα γνωστά στελέχη της ακροδεξιάς πολυκατοικίας που έχουνε και  μια ειδικότητα σε αυτό το θέμα από την εποχή του Μαυρίκου μέχρι άλλες σκοτεινές εποχές.

Το παρακράτος ταυτισμένο με την συντηρητική παράταξη, ξέρουμε ιστορικά, κι επειδή μιλάμε σε έναν σταθμό της Θεσσαλονίκης, έχει διαχρονικές ρίζες σ’ αυτόν τον τόπο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, αναφορικά με τις αποκαλύψεις των διαλόγων Παππά-Μιωνή.

«Παρακράτος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως και υπήρχε, και υπάρχει και τώρα. Και είναι πραγματικά βόθρος για την πολιτική ζωή του τόπου, να επαναφέρουμε στην πολιτική ζωή του τόπου ως πολιτικό επιχείρημα την υποκλοπή συνομιλιών. Αντιλαμβάνεστε που θα οδηγηθούμε το επόμενο χρονικό διάστημα».

«Σ’ αυτά τα θέματα ξέρετε, ο θύτης πολύ εύκολα γίνεται θύμα. Εμείς δεν θα συναινέσουμε στο να μεταβληθεί η ζωή του τόπου σε βούρκο, διότι έχουμε άλλα πολιτικά επιχειρήματα να αντιπαρατεθούμε», τόνισε ο κ. Αλεξιάδης.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η Ελένη Τουλουπάκη πρέπει να μπει στη φυλακή, ο κ. Αλεξιάδης είπε:

«Να πούμε και την είδηση της ημέρας, έχουμε και τον ανασχηματισμό που ήδη έγινε, έχουμε νέο υπουργό Δικαιοσύνης που έχει αναλάβει, και δίνει κατευθύνσεις ήδη στους Εισαγγελείς για το τι πρέπει να γίνει και ποιοι θα πάνε φυλακή και ποιοι δεν θα πρέπει να πάνε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει αναλάβει ήδη καθήκοντα υπουργού Δικαιοσύνης. Και κάνει αυτό ακριβώς που εμείς καταδικάζουμε, την παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι δουλειά των πολιτικών να παρεμβαίνουν στο έργο της Δικαιοσύνης».