Τρύφων Αλεξιάδης: “Γρήγορα, όχι πρόχειρα, εκλογή νέου αρχηγού και να προετοιμαστούμε για την πολιτική αντεπίθεση”

Την ανάγκη… “γρήγορα” αλλά “όχι πρόχειρα”, ο ΣΥΡΙΖΑ να εκλέξει νέο Πρόεδρο και να εστιάσει στα προβλήματα της κοινωνίας, βάζοντας τέλος στα θέματα εσωστρέφειας, υπογράμμισε με δηλώσεις του στο aigiovoice.gr πριν από λίγο, ο πρώην Αν. Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής Β΄ Πειραιώς και Μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τρύφων Αλεξιάδης, με αφορμή τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στο ερώτημα: “ποια πρέπει να είναι η επόμενη μέρα των πρόσφατων ραγδαίων εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ” ο κ. Αλεξιάδης απάντησε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να κλείσει με τις πιο δημοκρατικές, ουσιαστικές και σύντομες διαδικασίες τα θέματα εσωστρέφειας και ηγεσίας που έχουν προκύψει.

Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι ο “οδηγός” για την δική μας πολιτική δράση. Σε μια περίοδο που αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ακρίβειας, των μειωμένων εισοδημάτων και της στεγαστικής κρίσης, δεν είναι δυνατόν εμείς να έχουμε “μάχες χαρακωμάτων” και “εμφύλιες καταστάσεις”.

Με βάση το καταστατικό μας, με δημοκρατική λειτουργία, αλλά κυρίως με τη λέξη “Συντροφικότητα”, να προχωρήσουμε γρήγορα, όχι πρόχειρα, σε εκλογή νέου Προέδρου και να προετοιμαστούμε για την πολιτική αντεπίθεση που έχει ανάγκη ο τόπος”.