ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αίγινα 19 Ιουνίου 2022

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αίγινας ευχαριστεί θερμά τις φίλες και τους φίλους, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που οργανώσαμε στον ιστορικό χώρο της Ναυτικής βάσης Τούρλου στην Αίγινα, σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, για να τιμήσουμε όλους τους αγωνιστές που εκτελέστηκαν στην περίοδο της Κατοχής και του Εμφύλιου, πιστοί στα ιδανικά της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί:

Τους αντιστασιακούς:

Κώστα Μανταίο, του Πανελλαδικού Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Εαμικής Αντίστασης και μέλος της διοίκησης του ΣΦΕΑ. Μανιό Νικόλαο, Γενικό γραμματέα του Συνδέσμου Φυλακισμένων Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ). Σταματάκη Γιάννη, Σταθάκο Πέτρο, Γεραλή Μαργαρίτα, Καρακώστα Δημήτρη, Ξανθή Παπαναστασίου Πρόεδρο του Αττικού Τύμβου-Γουδί και Γραμματέα του συλλόγου Λαζαρέτο, καθώς και τον Πρόεδρο του Λαζαρέτου Σπύρο Τανταλίδη.

Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ:

Θοδωρή Δρίτσα της Α’ Πειραιά και Νήσων, Τρύφωνα Αλεξιάδη της Β´Πειραιά, Φλαμπουράρη Αλέκο Επικρατείας,

την πρώην βουλευτή Β´Πειραιά Καράκωστα Έυη, τον Παναγιώτη Χατζηπέρο, Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής και μέλος της διοίκησης του ΣΦΕΑ.

Τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αίγινας:

Τζίτζη Φίλιππο δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αίγινα Ώρα Συνεργασίας», Αγή Μαρμαρινό δημοτικό σύμβουλο και Νικόλαο Αλεξίου σύμβουλο της Ά τοπικής κοινότητας Αίγινας.

Τον Χρήστο Δρίβα πρόεδρο του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων παράκτιας αλιείας Αίγινας, ο «Σωτήρας».

Την Καίτη Κυλάκου μέλος της γραμματείας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πειραιά και μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ

Ευχαριστούμε την διοίκηση και το προσωπικό της ναυτικής βάσης του Τούρλου για την πολύ σημαντική βοήθεια που μας προσέφεραν.

Με εκτίμηση

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΙΓΙΝΑΣ