Στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας περιόδευσαν την Πέμπτη 22/04/2021 τα μέλη της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σαλαμίνας με το Βουλευτή της Β΄ Περιφέρειας Πειραιά Τρύφωνα Αλεξιάδη και μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων των ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά, ενάντια στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και πωλητές, καθώς και με καταναλωτές, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου αποτελεί νάρκη στα θεμέλια του θεσμού των λαϊκών αγορών, την πιο ουσιαστική απευθείας σχέση παραγωγών αγροτικών προϊόντων και καταναλωτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πιστεύει ότι το νομοσχέδιο, από την αρχή έως το τέλος, στην πραγματικότητα καταδιώκει τον αγρότη παραγωγό. Θέλει να τον βγάλει έξω από αυτόν τον θεσμό, που από τη δική του πλάτη στήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια.Καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου και να προχωρήσει σε μια ουσιαστική διαδικασία διαλόγου για να αλλάξει τις διατάξεις, που ουσιαστικά αλλοιώνουν την έννοια του θεσμού.

Οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ σε θέσεις μάχης, δίπλα στην κοινωνία απέναντι στη λαίλαπα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ΝΔ. Συστρατευόμαστε στον αγώνα που θα δοθεί απέναντι σε όλα τα μέτωπα, το επόμενο διάστημα δυνατά κι αποφασιστικά μέσα κι έξω απ΄ τη Βουλή.