Με Αναφορά του προς τoν Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης, φέρνει στη Βουλή την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας για την αιφνίδια πρωτοχρονιάτικη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της πορθμειακής γραμμής Σαλαμίνας – Περάματος.

Με το Δελτίο Τύπου το Εργατικό Κέντρο διατυπώνει τη διαμαρτυρία του για την επιπλέον επιβάρυνση,μέσα στο γενικότερο κύμα ακρίβειας, που υφίστανται ιδίως οι εργαζόμενοι μόνιμοι κάτοικοι της Σαλαμίνας που πηγαινοέρχονται καθημερινά στις εργασίες τους μέσω της συγκεκριμένης γραμμής.Υπενθυμίζει το πάγιο αίτημα  για έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων – το οποίο δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, σε αντίθεση με άλλες πορθμειακές γραμμές –  για τους εργαζόμενους μόνιμους κατοίκους του νησιού  που χρησιμοποιούν τη γραμμή για μετάβαση στην εργασία τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ζητά από του υπουργείο να εξετάσει τους λόγους και τη νομιμότητα των συγκεκριμένων αυξήσεων.

Ο Τρ. Αλεξιάδης συντασσόμενος με το δίκαιο αίτημα του Εργατικού Κέντρου  Σαλαμίνας ζητά ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο και απαντήσεις στα ερωτήματα

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ