Το δίκαιο αίτημα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας για την παράταση των δρομολογίων της πορθμειακής γραμμής Φανερωμένης Σαλαμίνας -Περάματος Μεγάρων κατά τις νυχτερινές ώρες, φέρνει στη Βουλή ο Βουλευτής Β’ Πειραιά Τρύφων Αλεξιάδης καταθέτοντας σχετική επιστολή ως Αναφορά προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Με τη Σαλαμίνα να αποτελεί κατά του θερινούς μήνες τόπο κατοικίας περίπου 200.000 κατοίκων, πολλοί εκ των οποίων εργάζονται με βραδινά ωράρια σε περιοχές της Αθήνας, του Ασπροπύργου και της Ελευσίνας, δεν εξυπηρετεί τα τελευταία δρομολόγια των πορθμείων Φανερωμένη-Πέραμα Μεγάρων κατά τον μήνα Ιούλιο, εν μέσω θερινής περιόδου, να εκτελούνται στις 22:30 και στις 23:00 αντίστοιχα.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες πολλών εργαζομένων, ζητά την επέκταση των δρομολογίων τουλάχιστον μέχρι τις 2:00 το πρωί κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και ο Τρ. Αλεξιάδης ζητά απάντηση και ενημέρωση από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με την ανταπόκρισή του στο αίτημα.

Η Αναφορά του Βουλευτή

Η Επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Σαλαμίνας