Τα  11 εκατ. ευρώ, που διατίθενται με αδιαφανείς διαδικασίες για επικοινωνιακή προπαγάνδα στα ΜΜΕ, αλλά και τα 22 εκατ. ευρώ που δεν πρόκειται να πληρώσουν φέτος οι ιδιοκτήτες των καναλιών, διασκεδάζουν τις  ανησυχίες  για τα ταμειακά διαθέσιμα της  χώρας, που σύμφωνα με κορυφαίο Υπουργό της κυβέρνησης φτάνουν μέχρι αρχές Ιουνίου, τόνισε δηκτικά ο Τρύφων Αλεξιάδης Βουλευτής Β’ Πειραιά, σε συνέντευξή του στο ρ/σ Real Fm.

            Ο Βουλευτής, βασισμένος και στις ερωτήσεις και τις απορίες των ακροατών της εκπομπής, ανέδειξε  την τεράστια απόσταση που υπάρχει μεταξύ των εξαγγελιών των κυβερνητικών παραγόντων και του τι αντιμετωπίζουν οι πολίτες στις συναλλαγές τους με τις διάφορες υπηρεσίες και υπενθύμισε την πληθώρα ερωτήσεων που έχει υποβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή αναφορικά με θέματα διευκόλυνσης των πολιτών.

            Κάλεσε την κυβέρνηση να ξεπεράσει τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, να προχωρήσει άμεσα σε γενναία μέτρα, όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη και να δώσει λύσεις στα προβλήματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά το αλαλούμ που έχει προκύψει με την ένταξη των διαφόρων ΚΑΔ στους δικαιούχους του βοηθήματος των 800 € και τις δίκαιες διαμαρτυρίες των περιπτεράδων, των μελών ΟΕ ή ΕΕ, των λογιστών, των δικηγόρων και υπόλοιπων κλάδων.

Ακούστε το απόσπασμα: