Απάντηση στις «φιλολογικές αναζητήσεις» του κ. Άδωνι Γεωργιάδη που δήλωσε πως για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της απλής αναλογικής, θα πρέπει να συμπράξει με το ΚΚΕ, τον Βελόπουλο, την Γεννηματά και τον Βαρουφάκη, έδωσε ο Βουλευτής Β’ Πειραιά, Τρύφων Αλεξιάδης, δηλώνοντας «Το 2015 και το 2019 μας διδάσκει ότι όποιος υποτιμά τον πολιτικό του αντίπαλο, χάνει στις εκλογές. Γι’ αυτό να μη βιάζονται κάποιοι να κάνουν πολιτικούς σχεδιασμούς. Εμείς έχουμε πάγια θέση με την απλή
αναλογική. Στις εκλογές το πρώτο κόμμα δεν θα έχει τις 50 έδρες, θα είναι πιο αναλογική η κατανομή των εδρών … και βεβαίως θα είναι η αρχή πολιτικών εξελίξεων».

Ο Βουλευτής ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά και αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, χωρίς τη δημοσιότητα της συζήτησης από τα ΜΜΕ αλλά με τα κυρίαρχα μέσα να λιβανίζουν την κυβέρνηση, έφερε σαν παράδειγμα επιβάρυνσης της φορολογίας, τον κλάδο των αλιέων.
Στη συνέχεια, κάλεσε τον κόσμο να συγκρίνει τη φορολογική επιβάρυνση των διαστημάτων 2010-2014 και 2015-2019, βασισμένος στα στοιχεία που παρέθεσε μόλις προχθές μέσα στη Βουλή ο Υπουργός κ. Σταϊκούρας.

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε παραλάβει πολύ αυξημένη τη φορολογική επιβάρυνση από τους προηγούμενους και μια κοινωνία με κατεστραμμένη οικονομία, που έπρεπε να την επαναφέρει σε καλή πορεία. Ο ίδιος ο κ. Σταϊκούρας διαβάζοντας αριθμητικά ποσά, κατέρριψε όλο τον μύθο περί φοροεπιβάρυνσης από τον ΣΥΡΙΖΑ και μαζί τα προεκλογικά επιχειρήματα της ΝΔ.

Δείτε το video: