Το δίλλημα της Κυριακής είναι «αν θα συνεχιστεί μία πορεία, η οποία έχει χαραχθεί από το 2015 και μετά ή αν θα επιστρέψουν αυτοί που μας κατέστρεψαν» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Πειραιά, Τρύφων Αλεξιάδης στο Neo tv, ενώ εμφανίσθηκε αισιόδοξος πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει την ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου: «Το βλέπουμε κάθε μέρα στις επαφές μας με τους πολίτες. Ειδικά στην εκλογική μου περιφέρεια, η διαφορά που είχαμε με τη ΝΔ, κατά τη δική μου κρίση, θα μεγαλώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε πως η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ προχώρησε σε χιλιάδες απολύσεις στον δημόσιο τομέα, χωρίς να το είχε αναφέρει στο πρόγραμμά της και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για «υποκρισία» με αφορμή τις επιστολές Καραμανλή για το ονοματολογικό. Όσον αφορά το ΚΙΝΑΛ, υπενθύμισε πως συγκυβέρνησε με «την πιο σκληρή δεξιά που υπήρξε τα τελευταία χρόνια» και αναρωτήθηκε αν τα στελέχη του «θα ράψουν κουστούμια για να γίνουν υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη»;

Τέλος, κάλεσε όσους ασκούν «κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ από τα αριστερά» να απαντήσουν αν θα προτιμούσαν να κυβερνά η ΝΔ, τονίζοντας παράλληλα πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως επί ΣΥΡΙΖΑ η κατάσταση στην οικονομία βελτιώθηκε.

Δείτε εδώ τα σημαντικότερα σημεία της παρέμβασης του Τρύφωνα Αλεξιάδη: