«Η κυβέρνηση μπροστά στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, επιλέγει την κοινωνική ένταση», τόνισε σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του MEGA o Τρύφων Αλεξιάδης.

Αντί να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα και να δίνουν λύσεις, κάνουν  αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, «και μας καλούν κάθε μέρα να καταδικάζουμε μια δήλωση ενός στελέχους μας ή οτιδήποτε άλλο. Θα μπορούσα με τις ώρες να μιλάω για τα όσα λένε στελέχη της ΝΔ, γιατί στο κόμμα τους έχουν χωριστεί σε τρία κομμάτια, σε σχέση με την υπόθεση αυτή. Θα αναφερθώ όμως στη μεγάλη χυδαιότητα που έγινε από το κρατικό κανάλι, από το κανάλι που πληρώνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού, το οποίο παραποίησε και είπε ψέματα για το πανό της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στη διαδήλωση που έγινε, που άλλα έγραφε το πανό που κρατούσε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και άλλα μετέδωσε δυστυχώς η κρατική τηλεόραση ΕΡΤ» συνέχισε ο Τρ. Αλεξιάδης. 

Κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει να μιλά υποκριτικά περί δήθεν νόμου και τάξης, όταν σειρά σκανδάλων αποκαλύφθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, «όταν ακόμη και το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα κυβερνητικό site καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι υποκύπτει σε πιέσεις κυβερνητικών συμφερόντων και υπουργών από συγκεκριμένη περιφέρεια για τα αυθαίρετα στον αιγιαλό και στην παραλία» και να δώσει μια πολιτική λύση στο θέμα Κουφοντίνα.

Να πρυτανεύσει η λογική, να συνταχθεί η πολιτεία με τη λογική της προστασίας του υπέρτατου αγαθού της ανθρώπινης ζωής και να μην ακολουθηθεί τη λογική εκείνων που αφαιρούσαν ανθρώπινες ζωές, έκλεισε ο Τρ. Αλεξιάδης.